19-21 Oktober

Inte gjort så mkt annat domhär dagarna än jobbet. Skönt att få in lite kulor. Tyvärr så försvinner dom lika snabbt igen. Har beställt nya patroner till min skrivare. Och jävlar va dyrt de e asså :S Men men, jag behöver dom. Fixat lite saker till studion. Skrivit en jävla massa listor o shit.


Vi har även fått hem Volvon igen. O de vart inte billigt. Men nu har vi värme i bilen igen iaf. Så de blir nog inget bilbyte, reperationerna blev för dyra :/



18 Oktober

Då var de en söndag. Jag vaknade hemma hos Bazze vid 08.00 och satte mej vid hans dator. Efter ett par timmar så tog sej även han upp ur sängen. Vi gick ut och började fixa med hans bil. Och de gjorde vi största delen av dagen. Men den kommer att bli bra sen.


Vi flötafde lite hemma hos mej senare. och sen så åkte han till Jobbet i Vimmerby. Så jag passade på att ta de lungt, som vanligt ;)



17 Oktober

Idag så vart de också fest, fast väldigt mycket lugnare. Väldigt skönt och trevligt, men jag var väldigt trött sen dagen innan. Vi satt hemma hos Zlokens bror som är på semester. Så han har lägenheten sålänge. Vi lyssnade på musik och snackade skit och drack ;) Trevlans trevlans ;) Jag, Bazze, Zloken, Carro och Fidde vart de. Men sen efter en liten stund så kom Fimpen också :) De vart lite GH och cheescake och kladdkaka. Men ingen GH för mej ;) Usch.


Orkade iaf inte gå hem sen så jag slaggade hos Bazze :)



16 Oktober

Idag så vart de lite party ute på stan. Kvällen började lungt och slutade med ett jävla drag. Alla bara bjuder hela tiden :D De e fejnt.


Sen på var de dags för efterfest men de tog X antal timmar innan jag kom dit PGA en jävla massa saker. Folk tjatade, folk som skulle med hade fullt upp med att snacka med annat folk. Och sen vart de bråk och polisen kom. De vanliga typ. Fast tror att snuten blev lite kär i mej ;) Slaggade hos Emil sen iaf.




15 Oktober

Idag så blev de ingen lång dag eftersom jag inte sov inatt heller. Jobbade i stort sätt hela dagen, och när jag kom hem klockan 18.00 så blev det sängen. Så har inte så mkt att säga om denna dag.


Va ifs hos mormor en sväng på eftermiddagen och hjälpte henne med lite saker. Även fått reda på att Skobes ska behålla våran bil enda tills på måndag då de va en jävla massa problems med värmen o fläktarna i bilen. Men mormor va snäll så vi lånar hennes bil sålänge ;)



14 Oktober

Gick upp vid 05.45 och gick till jobbet. Vid 06.30 så tog jag bilen och åkte ner till skobes och lämnade den. Va tvungen att lämna in den, finns ingen värme eller fläkt i den :S Så de e skitkallt och så ser man inte ett skit :S Går inte att ha de så.


Så jag gick ifrån skobes och hem. FITTIGT KALLT KAN JAG JU SÄGA! Frös fan kuken av mej, o jag fryser nästan aldrig :S Väl hemma så satt jag vid datorn och kollade på mer bilar :) Fan att man inte hade cash asså. SKulle köpt massor :) Har massa idéer på vad man kan tänkas köpa när man har jobb.


Efter en stund så gick jag och la mej o sov ett par timmar. Sen så kom mormor och hämtade mej. Hjälpte henne bära in lite tunga saker från bilen då hon har flyttat in till stan över vintern. Sen så tog jag hennes bil och åkte hem.


När jag kom hem igen så satte jag mej och kollade på ännu fler bilar. Blir galen på mej själv. Men hittade många roliga saker :) Jag älskar Nissan Skyline R32 :D <3





Är förövrigt JÄVLIGT trött på att vara arbetslös :( Måste hitta ett jobb snart. Palla gå hemma hela fucking vintern också. Kommer ju ruttna bort vafaan!


Åkte och hämtade Zloken på sobel. Vi åkte hem till mej och drack lite kaffe och kollade på bilar och åt kladdkaka! Så jävla gött, tack mamma :D Nu så har jag skjutsat hem honom och hämtat brorsan på kvadde. Så nu sitter man här och uppdaterar bloggen och snackar me folk på MSN. Ska snart kolla lite mer bilar. Men har utkörning på jobbet imorrn vid 10.00 så måste va på allärten ;)



13 Oktober

Kunde inte sova inatt så jag satt o kollade massa roliga projekt på blocket. Hittade massa roligt, men inget man har nåd med :/



Letade iaf efter min länkarm i källaren inatt, men utan framgång. Den måste ligga där, men har ingen jävla aning om var?



Gick och la mej ett par timmar i eftermiddags. Sen så kollade jag på Nu blåser vi snuten (Smokey and the bandit) därav bilden idag :)






Sen så gick jag till jobbet och käkade mat och jobbade ett par timmar. Så nu ska jag ta de lungt en stund sen ska jag sova. Börjar jobba 06.30 ;)




12 Oktober

Ska snart dra iväg till studion med; Zloken, Victor och Lasse. Nu e de dags att måla igen. Måste bli klar me skiten så jag slipper de. Rätt kul, men vill komma igång me allt :) Så nu sitter jag här och väntar på att xloken ska komma o hämta mej o brorsan. Ska bara byta kläder. Ska försöka att fixa lite bildeer på studion snart. Men inte haft ork än :) Men de kommer.


Ciao ;)



11 Oktober

Idag så blev de LÅÅÅÅÅÅNG sovmorgon, fett skönt. Tog de lungt hela förmoddagen. Och på kvällen så stack vi ner te studion en sväng och målade ena väggen o tog de lungt, men fett jobbigt o göra allt själv ;)


För övrigt så hade Zloken sin lyckodag. Han lyckades fan inte me nått han gjorde :D Så jävla kul :D:D:D



10 Oktober

Vi trodde att vi skulle på fest idag. Men så blev de inte. Aja skitsamma. Åt god mat (som vanligt) på kvällen. Vart att kolla på film och lite filmklipp o grejer. Gick ut en sväng på stan och snackade lite skit en stund. Men de va inge vidare kul. Så gick hem och glodde på mer film.



9 Oktober

Ja och då var de fredag igen. Emma kom hit och vi festade lite. Vart mkt kolla på film och annan meningslös skit. men de fick gå. Sämst på att komma på vad man ska göra. Men men. Vi stack till Emil en sväng sen på kvällen. Och Syllner va asfull! Skitkul :D


Efter vi hade vart hos Emil så åkte vi en sväng till stan och gick till Boheme. Inget vidare roligt. Måste dricka mer asså :) Men såligt när man inte har ngra cash :/ Men de gick iaf. Vart ingen lång kväll. Gick hem ganska tidigt.


8 Oktober

Vaknade vid 10.00 efter att ha pratat me folk på MSN och i telefon till klockan 07.00 :S Gick upp och tog en dusch och tog de lungt en stund. Sen så gick jag till jobbet och hämtade bilen. Sen åkte jag till Elli och skjutsade henne och Mia. Sen åkte jag till studion för att jag skulle bygga upp väggen :) Men tyvärr så har inte dumhuvvet några gipsskivor som han lovade. Så de blidde inget me de.


Åkte tillbaka till Mia och Elli och tog de lungt en stund. Sen körde jag Elli till Ödeshög och sen´åkte jag hem och gick till studion där Carro och Zloken väntade. Vi väntade in LAsse som kom efter en stund. Sen satte vi igåg och målade. Blev 1 lager på 2 väggar iaf :) Får ta resten ngn annan dag, de blev så jävla sent. Men de blir nog bra sen :)


Bilder på detta kommer sneare :)


Nu så har jag precis varit ute och lämnat frukosten på jobbet. Så nu ska jag bara ta de lungt en stund innan jag antagligen somnar (om några timmar). Imorrn är de iaf fredag, ska bli så jävla gött <3


JUSTDE. BARA SÅ NI VET SÅ ÖVAR JAG PÅ ATT SKRIVA UTAN ATT KOLLA PÅ TANGENTBORDET! DE ÄR DÄRÖFÖR STAVNINGEN ÄR SOM DEN ÄR. VÄGRAR ATT ÄNDRA NÄR DE BLIR FEL. SÅ NU VET NI ;)



7 Oktober

Idah så vaknade jag klcoakn 07.00 och snozade tills klockan va 12.30 :) Fett jobbigt, men men. Gick upp och drog till OKQ8 för att hämta bilen som vart inne för koll :) Åkte till jobbet och diskade och drack lite kaffe. Sen vid klockan 18.00 så åkte jag hem och tog de lungt en stund.


Vid klockan 19.00 så var de dags för hockey. Tranås AIF mot Skåre. Alla odds emo sig, eftersom Skåre vunnit alla matcher hittills :) Men jag sa som jag brukar, är jag här så går de nog bra skani se :) Och se på faan! Tranås vann med 4-1 mot Skåre. (1-1) (1-0) (2-0).





Så nu blir de en lugn stund framför datorn och planering för morgondagen. Om allt går som de ska imorrn så ska jag hinna med att gygga upp en vägg i studion (HELT SJÄLV :S). Och sen efter de så blir de målning :) fast då får jag förhoppningsvis hjälp av Lasse, Carro och Zloken :)



6 Oktober - Eftermiddag

Jag Nämde förut att jag hade ont i magen. De e helt sjuk. Jag va tvungen o gå o lägga mej så jävla ont jag hade. Tänk er typ  den värsta jävla magknipen ni skulle kunna få. Fick tabbletta av morsan och hon gav mej zonterapi, de funkade faktiskt lite. Men så fort hon slutade så kom de tebax. Så jag gick o la mej men kunde inte sova. Men nu e klockan 17.36 och jag har precis hämtat pappa. Är helt död i kroppen och har fortfarande ont i magen, men de funkar. Funderar på vad jag ska göra resten av dan? :/



6 Oktober

Då va klockan 09.15 och jag har redan hunnit med massor uatav dagens sysslor. Natten spenderades med att spela onlinespel och kolla på film. Kollade även på massor av gammla reklambitar från början av 90-talet på youtube. fett me kul :) Kollade på ett gammalt avsnitt av EFTERLYST från 1996.


Jag hade så jävla ont i magen igår så jag kunde inte somna. Gick till jobbet staxt efter 07.00 och drack lite kaffe och hämtade bilen. Sen så drog jag ner en sväng till skolan för att kola ett par saker. Sen så åkte jag till studion och kollade lite vad jag ska göra. Efter de så tog jag ett snabbt möte med Lelle. Han sa att kameran inte var klar än, men att den e påväg. Och sen fick jag reda på att min nya dator kommer imorrn :) nejs med en MAC i studion :)


Så nu väntar jag på att Maria och ungarna (Elvira och Tuva) ska komma och hälsa på. Dom skulle komma vid 10.00 ungefär. Se när jag vart social en stund med dom så ska jag bort till pappa och hjälpa honom en stund. De lär han behöva, som vanligt.


Sen blir det en sväng tillbaka till studion för att börja sätta upp väggen och skriva lite listor. Ska även kolla så att färgen kommer när den ska så jag slipper skjuta på allt igen :)



5 Oktober

Då var de ännu en helt meningslös Måndag här dåva. Jag gick upp 16.00 för att jag hade så fruktansvärt jävla ont i magen :/ Satte mej vid datorn och kollade igenom lite bilder och kollade på Heroes. Precis börjat med säsong 3 nu :) De blir fan bara värre o värre hela tiden :S


Nyss druckit lite kaffe och pratat med Maria och frågat om hon kunde klippa mej ngn dag :) Så vi får se hur de blir med allt.


Funderar även på att köpa min morbrors Volvo 855. Men jag vet inte än? HAr så jävla dåligt med plats, så de lutar åt att göra mej av eller eventuellt att flytta på Opeln.


Ska antagligen ner till studion nu efter jag har käkat. Ska snacka ihop oss lite. Och sen nu i veckan så ska jag beställa lite nya grejer till studion. Och på Onsdag så ska jag börja bygga om den stora studipon så jag klan börja måla snart :) Sen är de igånfg, faan så najs :D


Och så har jag ju som ni ser ny design på bloggen :) Tack Alexandra <3



4 Oktober

Idag så har de absolut inte hänt ett jävla skit. BAzze åkte tillbaka till Vimmerby för att jobba och lanet är slut.


Så Shootaheeejti ;)

3 Oktober

Idag så fortsatte lanet hemma hos mej. Men på kvällen så blev de lite dricka. Jag, Bazze och Ditte åkte ut till Mimmi och drack lite med Emil och hans släktingar. OCh när vi kom hem så pratade jag med Emma i telefon. Eller aa. Bazze snackade nog lika mkt me henne :) Hon fyllde ju för faan 18 ;) Grattis på henne :D <3





Inte så mkt mer att säga om dagen :) Haj haj.


2 Oktober

Började jobba 08.00 och jobbade fram till 13.00. Efter en stund när jag hade röjt klart lite på datorbordet så kom Bazze med sin dator. Så nu lanar vi för fullt. Fett me najs :) Tog de lungt, flötade, kollade på film och spelade. Zloken tittade förbi en sväng på kvällen :)







1 Oktober

Började jobba vid 10.00 och diskade och gjorde de vanliga. Sen efter ett tag så åkte jag iväg till banken och fixade lite. Åkte förbi skolan och träffade Elli en sväng.


Sen så åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade ett par timmar. Efter de så åkte jag hem och tränade och tog de lungt. Kollade klart så sista avsnittet på Heroes säsong 1. Dags för andra ;) Tog även en bild för att prova nya kameran. Och blev jävligt förvånad ska jag säga. Har inte märkt att träningen gett så mycket som de ser ut på bilden. Kan ju bara hoppas på att jag verkligen ser ut så :) isf så är jag väldigt nöjd. Magen har blivit större igen. Men har iaf snygga armar om jag får säga de själv :) Bara checka in bilden under :)





Sen så kom Henke och hälsade på en sväng. Ett tag sen sist, träffar honom tyvärr inte allt för ofta längre :/ Men men. Kan inte ha tid me allt. Skönt att få snacka lite skit igen iaf. Drack lite kaffe och kollade lite videos på youtube.


Sen så kom Zloken o hämtade mej. Drog te studion och hämtade hans mobil som han glömmde igår :S Men nu e den där den ska va iaf :) Spelade lite kort och lyssnade på musik.


Men nu är jag hemma igen iaf. Ska snart sova. Ska upp o jobba tidigt imorrn. Me (don´t) like ;) But i need the cash :)


Behöver köpa ny telefon snart tror jag. Skulle inte va fel med abonnemang. De va längesen nu. Men fett jobbigt att man alldrig kan nöja sej me ngt billigt. Måste tydligen alltid ha de värsta :D Funderar på att köpa Samsungs nya Omnia HD. Den som är på bild under :)





Men men. That´s Zazziie ;) Lyckas oftast inte men ändå :)



Shoofittiball som brorsan skulle sagt. Haj haj :) <3

RSS 2.0