28 Mars

Jag hatar att vakna ur så underbara drömmar och komma tillbaka till verkligheten. Varför kan inte drömmar bara slå in.



27 Mars

Idag så har jag vart med mamma på stan och köpt lite saker.





Köpte ny plånbok och lite doftljus :P
Sen så KÖPTE jag ett spel te datorn :) Colin McRae Dirt.

(Som de syns på bilden så har jag även satt i nya piercingar i örat)

Sen på kvällen blev de lite gött o dricka fast ingen fylla. Inte lika kul längre vet inte vf.

26 Mars

Det finns mkt saker här i världen som jag verkligen hatar. men just nu så är det precis som att jag inte bryr mej fast ändå gör jag de. Svårt att förklara.


Nee. dehär e skit. Jag bryr mej inte jag går o tar ett par öl ist. :)



25 Mars

Idag så har jag varit på arbetsförmedlingen och pratat med Jonas Ax en stund.



Sen efter de så gick jag till jobbet och jobbade ett par timmar. Och sen på kvällen så mekade jag med alla mina jävla datorer som jag har överallt, så nu är allt på var och sin plats :) Nerplockat i lådor mm :)





24 Mars

JAG HATAR SNÖN! Bort med denhär förbannade snön, jag vill ha sommar och sol. De ska lukta bränt gummi och bensin överallt!

23 Mars

Här kommer resultat nummer 2:


ORGINALET


ZLOKENS


ZAZZES

22 Mars

Här kommer resultaten:


ORGINALET


ZLOKENS


ZAZZES


Jag vet att hans vart bättre. Men jag visste inte att han va så bra som han va så jag gjorde inte så mkt med min :D

21 Mars

Idag blev de de vanliga. Jobba jobba och åter jobba. Men fick cash idag iaf :D


Thilda och Jessika va med mej en stund ikv och sen åkte vi runt o fixade lite. Efter de så har jag glidit runt med Bazze, Ditte, Carro och Zloken på stan bara. Inte gjort så mkt mer. Håller just nu på med en liten Photoshoptävlig med Zloken.


Resultat kommer inom kort.

20 Mars

Nu så är klockan staxt över 1 och jag kommer att ha rast i 2 timmar från att ha jobba konstant sen 05.00 PGA att jag inte kunde somna igår. Men vid klockan 3 äre bara påt igen :D Och sen upp igen imorrn vid 04.30 och dra te jobbet vid 05.00 :) Askul. INTE



19 Mars

Jobb 05.00-00.45


Så ni kanske förstår att de inte har hänt så mkt annat än jobb :S Kommer att fortsätta så tills på måndag då de lugnat ner sej.





Jag saknar dej. <3


18 Mars

Dagen har varit väldigt skön. För de första så har jag inte behövt jobba ett skit idag :) fett med gött. Så jag och Bazze passade på att dra o fiska en sväng. Men ingen lycka med de :P NO FISH. Men de hade vi väl inte räknat med. Bara skönt att få koppla av en stund. Sen drog vi hem te honom o va där ett tag. Sen drog vi ut o criusade lite :P Sen så drog vi te kvadde o chillade ett tag.


Sen på kvällen så drog bazze hem te sej och jag drog hem te emil efter en sväng med Bessi, Emils hund. Så vi drog upp te Preem o snackade med Andreas och hyrde en film. Kommer inte ihåg va den hette. Men den va la sådär. Inte den bästa filmen jag sett. Tror inte den platsar på TOP 100 för mej ens. Dock så har man ju sett rätt många filmer :P


Nu sitter jag och skakar :S vet inte varför? Aja. Skickade ett mess som nog va lite dumt förut :S Sorry.

17 Mars

...

16 Mars


15 Mars

Jag vaknade upp i soffan hos Robin vid 10 tiden. Bakis såklart. Men va kan man förvänta sej efter 18 öl :S Men men. vi låg utslagna i lägenheten i ett par timmar innan vi rörde oss ur fläcken. Så vid 16.00 så gick vi o käkade pizza. Efter de så gick vi hem te Robin igen och jag packade ihop mina saker. Sen drog jag till stationen och åkte till Mjölby där jag väntade in Emil som kom o hämtade mej med bilen.


Vi åkte te donken och han käkade lite. Men  jag var ju mätt efter pizzan så jag tog bara en dricka. Men sen drog vi hem te Tranås med en jävla fart. Jävlar va han körde. Men de e alltid kul :D När vi kom hem så åkte jag till jobbet o jobbade en timme. Sen så gick jag och Emil hem till mej o kollade på Beck. Tills Nyheterna började. Då åkte vi te Coop o hanlade lite. Sen drog vi upp till Emil och kollade klart på resten av filmen.


Efter de så slappade vi en stund, o glodde på ngn annan skit på TVn, sen så tog jag hans bil och åkte hem. Så nu sitter jag här. Ska väl gå o lägga mej snart :P Börjar bli lite trött. Men men.


Förövrigt så känns hjärtat ganska tungt, men. Aa. Skiitsamma.


PZ <3

14 Mars

Idag så åkte jag och Bazze till Linköping för att festa med min polare Robin Dunborg. Honom ser jag ju inte allt för ofta. men vi har sagt att de ska bli oftare nu. Vi kom till Linköping med tåg. När vi kom fram så gick vi en sväng på stan o käkade på donken. Sen så satte vi fart mot Abisko. Fast vi hade ingen aning om var vi va efter en stund. Både Bazze o jag trodde att vi hadee gått vilse. Men sen när vi tittade efter så var vi ju fan framme :) lite fränt. Eller de va typ 200m därifrån. Men jag trodde vi fel åt helvete :P


Vi gick upp te honom och snackade o glodde på TV innan folket började komma. ASllt startade lite trögt, men sen försvann ölen snabbt. Jävlar vikket drag de blev :) De e kul. Bazze kännde ingen och jag kännde bara Robin. de va la typ 20-25 pers där :P Jävla fin lägenhet har han iaf.


På kvällen drog Bazze hem te Tranås och jag gick upp på stan en sväng för att möta Svenne som aldrig kom. Så jag virrade bort mej full som jag va, och samma sak igen. Jag hittade tebax.


Gick in och la mej på soffan o sov.

13 Mars

LIKE U CARE?



12 Mars

Nu är min 100% felfria photoshopbild klar :) Tog ett par timmar att göra :)


Tyvärr så syns inte detaljerna på domhär små bilderna :(




ORGINALET




MIN VERSION





Men vad tycks?

11 Mars - Eftermiddag

Nu är klockan snart 17.00 och jag kom precis hem från jobbet, får se vart dagen tar vägen, tror jag ska ner te kvadde en sväng sen, men får se om jag orkar, annars så går jag nog te Meddo och solar en sväng, längesen jag gjorde de nu. Skulle va skönt annars.


Nu snöar de iaf ute, usch, jag vill inte ha mer snö nu, nu räcker de tamejfan! Sommar och sol tack! Skulle va så jävla skönt om de bara kunde bli vår och sommar snart. Men nu blir de iaf till att träna en stund tills jag ska dra ut en sväng.





Vart jag mej i världen vänder, ska jag lämna svarta ränder , <3

11 Mars

Har inget att göra så änkte visa några av bilarna jag gjort om i Photoshop ;)

















Ingen är 100% välgjord. Men dom duger, håller på med en som kommer att vara absolut 100% felfri nu. Hoppas den blir bra :)


10 Mars

klockan börjar närma sej 00.00 nu och jag är helt slut nu. Jobbat nästan hela dagen idag. Men vart iaf ledig sen efter 18.00 ngn gng :P Så va på kvadde en stund o toget lugnt :P Nu e jag hemma och ska snart gå och lägga mej, för jag ska upp och ut och springa vid 05.00 :D Får se vart livet tar vägen såsmåningom :)





PZ Out , <3

9 Mars

Nu e klockan snart 17.30 och det börjar dra ihop sej för frukost. Jobbat typ hela dan så har inte haft tid att äta. Inte ätit vettigt på flera dagar nu, men nu börjar magen säga ifrån så nu e de dags igen. Väldigt skönt ute idag, Känndes verkligen som att våren e på G :) Hoppas de håller i sej. Får se var dagen tar vägen. Ska inte jobba mer iaf. Funderar på att dra ut och gå en sväng, men jag vet inte? va ute o gick inatt med Bumbi så :S + Att de börjar bli mörkt nu, inget kul att gå själv då :(





Tror jag har fasnat för Good Charlotte igen efter alla dessa år. inte lyssnat på nått annat än dom den senaste veckan :)

8 Mars

Lugn dag. Jobbat tagit de lungt. Har försökt att träna men bröstet och revbenen har stoppat mej, så det vart inget med de :( Så det vart sitta vid datorn och kolla lite :) Sen nu på kvällen så har jag städat lite på rummet, kollat på några filmer och druckit lite vin med mamma o pappa :) Skönt o göra de ibland. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på?





Skillnad på håret? :D


Grattis Cornelia och Emil som varit tsm i 7 Månader , <3


Själv så har man varit singel i 3 Månader idag. Inte lika kul. Men men, man lever ju iaf.

7 Mars

Fest för Carro och Sebbe, men Sebbe kom aldrig på festen såman kan väl säga att festen var för Carro :) Vi va inte så många, men de va kul och jävlar va full jag vart. Kändes att de va jävligt hårt sen på lördagmorgonen. Jag låg i sängen hela dagen tills klockan var ca 21.00. Så bra mådde jag :P Jävla efterfester asså :) men men. hoppas på att få ta de lungt ett par helger nu :) Kanske inte dricka lika mkt iaf. Skulle va skönt :)

6 Mars

Klockan e staxt över 11.00 och jag kom typ nyss hem från jobbet :) Tjänade bra pengar idag :P Men stressigt ere :( Får se var dagen tar vägen :P Ska försöka hitta på ngt kul. Orkar fan inte träna mer nu, känner mej helt förstörd asså :S Men ikv så blir det iaf att fira Carro och Sebbe :) Sebbe har fyllt meningslösa 19 år :D Men grattis :) Ocg Carro fyller underbara 20 bast :D Grattis på er :P <3 Men men :) Ni som läser får ha det bäst :)


Pussheej , <3 PZ

5 Mars

Lugn dag. Chillat vart med polare besiktigat mormors bil :) Den gick rakt igenom utan minsta problem :) inte dåligt för en 92a :) Ifs så har den bara gått 8000 mil :D Men ändå :P





Fick mitt nya Ed Hardy linne idag :D Götti götti :D Nee nu ska jag träna :) Ciao :D

4 Mars - Kväll

It´s over now. And i don´t give a fuck. BACK IN THE DAYS FOREVER





Living the dream FFS!

4 Mars

Man ska inte ta hål uppe i örat själv :D tydligen inte flera gånger i rad iaf. Tryckte igenom nålen som jag alltid gjort. Lät den sitta inne en stund. Sen kännde jag att de började pulsera såinihelvete i örat. Så jag lät den sitta i i typ 1 timme extra. Sen lugnade de ner sej. Så jag drog ut nålen. Och jävla va de började rinna blod. Har aldrig varit med om ngt liknade? Halvdeciliter på kanske 30-40 sekunder o de e inget skitsnack. Slet tag i kameran och sprang in på toan de va de enda jag hann med innan jag va tvungen att hålla för örat.




Fan va snurrig i huvvet man blir asså :S Men det slutade ju fan inte rinna heller! Så jag blev förbannad som ni vet att jag kan bli när saker inte blir som jag vill :D Så jag bara tryckte igenom min jävla piercin i örat :) Jävlar va ont de gjorde. Men de slutade iaf att blöda då :) Så nu vet ni vf min hand va helt blodig igår :D Va tvungen att hålla för medans jag sprang in på toan :D

3 Mars

Säger bara en sak :D Hårdträningen artar sej så inihelvete !






Sorry för dåliga och fula bilder. Men men. Ni får väl kolla te sommarn ist :D

2 Mars

Idag blev de att fixa med bilen, va med mormor en stund och jobba lite :) Sen hann jag inte mkt mer för vid klockan 15.30 gick jag och la mej :) Sen sov jag hela natten.

1 Mars

Jag är då en jävel på att ställa till de. men skitsamma. mina problem inte era.


Lugn Söndag, kommit hem nu efter hundvakten. Vaknade upp hos Emil i eftermiddas efter en jävligt hård efterfest igår. Men de va kul :) Lördagen spenderades med Ludde, Mace och Liza. Sen kom Emil så vi va på Fish and Ale. Kul som fan :D


Livet leker på bra. Förutom alla kompisproblem så mår jag rätt bra. Men de blir nog bra så småningom hoppas jag.

RSS 2.0