29 Augusti

Har varit i Linköping med, Bazze, DItte och Jennifer idag. Handlat lite delar till Bazzes nya bil och käkat på donken :) Sen vart de inte så mkt mer gjort denna dag. Vart lite film hemma hos mej på kvällen :)



Har förövrigt haft mitt körkort i 1 år idag :)

28 Augusti

Festat med Zloken idag. Började lite lätt hemma hos honom. Sen så gick han hem och de tänkte jag också göra. Men sen blev de ett jävla liv på stabn och jag vart skitfull PGA Emil som bjöd mej som satan :S Vart ju inte bättre av att allt som vanligt va gratis på efterfesten :D

27 Augusti

Inte gjort nått roligt idag? Inte va jag kommer på iaf :S



Så... Hej.

25-26 Augusti

Nu så har bilmekandet tagit en jävla fart, jag och Zloken har mekat med våra bilar nästan konstant i 2 dar. Här kommer lite bilder på mitt arbete.

(Tänk på att bilen inte e klar på långa vägar än)


SLIPAT      /       SPACKLAT      /      GRUNDLACKAT       /      KLART








24 Augusti

Jobbat hela dagen i stort sett :P


07.00-1600

23 Augusti

Grattis Bazze 20 år idag! <3



22 Augusti

De blev en helkväll med dom bästa på sjön sommen denna kväll. Jag, Zloken, Carro, Bazze och Ditte drog ut i Martins båt.


Senare efter en stund så kom Linus, min lillebruscha, Berra och Blom och va me oss :) Vi drog in te hätte en sväng och chillade drack öl och lyssnade på musik, Jävligt gött asså :)


Efter en stund lackade en jävla gubbe ur för han tyckte vi spelade för hög musik. Så vi sänkte, men han tyckte tydligen inte de räckte. Så när jag gick fram till huset för o få lite vett i gubbfaan så stängde han dörren o låste, gick in och släckte lyset o sen va de slut på de livet :) så vi fick spela ifred. Assgöött. Fifaan! <3

Här kommer lite bilder från kvällen :)


















21 Augusti

Varit i studion och kollat på film med Bazze och Zloken, najs najs :)


Men Bazze drog sen på natten. Men jag och Zloken somnade i min studio.


Drack bara 1st 2,8 Åbro på hela kvällen (jag är duktig)


20 Augusti

Jag kom iväg till studion till slut iaf efter en lång ock plågsam dag. Skönt de. Orka sitta hemma hela dan o inte göra nått. Zloken kom o hämtade mej, så vi drog ner och brännde några säkringar :D

Shit Happens. (When you party naked) haha xD

Ska kolla klart på Rush Hour 2 sen ska jag sova. Börjar vid 09.00 imorrn :)


Hare bäst allihop, <3 Haj haj


19 Augusti

Har varit på sjön med Emil idag. De blev ett par kalla öl :)

Här kommer lite bilder från förra året när vi va ute o åkte ring :)











18 Augusti

Här kommer de lite bilder på hur LILLA studion ser ut. Har inte fått den stora än :P Men den lilla e skitnajs.










Har förövrigt vart i studion med Bumbi o Zloken som vanligt. Men fick slagga i studion ett par timmar eftersom jag inte kunde sova inatt :P men men. De va skönt. Sen på kvällen så blev de lite film i studion :P

The day after tomorrow och Kopps :D


17 Augusti

Gissa var jag har varit hela dan? ...aa just de. studion :D Va där med denhär filuren.






Och sen när han åkte hem och nannade så kom...



16 Augusti

Suttis framför datorn största delen av dan och kollat runt på youtube. De e sjukt va dumma personer de finns.

15 Augusti

Grattis Zloken 20 Bast idag :D <3




14 Augusti

Nu så har vi varit i studion och fixat elen :) Så nu har jag iaf el, men lampan funkar inte än, men de e skitsamma, för jag har datorn där nu iaf :) Så nu kan man va där lite mer :) Fan så gött :D


Suttit här en stund nu och druckit mina bärs o lekt lite med photoshop :) Som vanligt som vissa skulle säga :) Men men. Slängde ihop en lite snabbt nu :) vart hyfsad. Men nu ska jag sova, de e ju fest imorrn.





13 Augusti

Dagen va rätt lugn, jobbade lite, sen så på kvällen så blev de att fixa Hamachi och spela WC3 med, Jim, Tazken, Steffen, Per och Rasmus.



De sjukaste va att jag vann!

12 Augusti

Just nu så sitter jag på mitt rum och funderar lite på vad min studio egentligen ska heta? Funderar på typ Studio Z Eller Studio X :S Men jag vet inte riktigt?


Kollar även efter en systemkamera som jag kan använda, fått många och bra tips av Pontus Sjöström. Han e en jävel på dedär. Men jag fattar ju fan inget? Funderar på att bara köpa nått o hoppas på de bästa :D


Men men. Får se va de blir av allt. Tror de lutar åt en Nikon D90 med tillbehör iaf.



11 Augusti

Idag så har jag fått mkt gjort :) För de första så är alla möblerna inne i studion nu. Och sen så har jag lekt med Elvira :) (min kusin 3 bast)


Sen så har jag fixat med datorn, så nu funkar allt asbra igen, haft lite problem med att starta spel och PS mm. Men nu går de skitbra igen :)


Har även skickat in alla ansökningar till hemvärnet idag :)



10 Augusti

Nu så har jag varit i studion med Bumbi och spelat in en låt te Zloken. Han kommer bli så glad när han hör den :D

9 Augusti

Idag har jag gjort absolut ingenting. Kan jag behöva efter denna stressiga vecka :S



8 Augusti

Ännu en dag som fotograf på musikfestivalen i Tranås. Men dagen börjades med att filma bilarna på criusingen på storgatan.





Sen på kvällen så filmade jag H.E.A.T från ljud o ljusbåset på musikfestivalen :) Fettnajs :D


Oh påväg hem efter 21 timmars arbete så avslutades kvällen med 1200 spänn i böter för att jag råkade köra 300 meter med dimljusen på :S


7 Augusti

Vart te o sitta hemma hos Carro med Zloken, Ditte, Carro och Bazze o hinka bärs o grilla på kvällen :D





De va trevligt.


Fan va fet jag har blivit :S


6 Augusti

Idag så spelade La Familja på musikfestivalen i Tranås :) Inte den bästa spelningen precis. Rätt dåligt med folk :S Tyvärr.





5 Augusti

Har jobbat från 05.00 till 22.00 har varit och städat både min och betongboxens studio :) Men nu e jag hemma och tar de lungt igen :)

4 Augusti

Jobba jobba jooooobba.


Fått reda på att jag får en ännu större lokal till min fotostudio :D YES!


Jag ska tydligen jobba som fotograf på musikfestivalen kan bli najs :D

Och så fick vi reda på att La Familja ska spela på Musikfestivalen i Tranås. Bl.a så kommer H.E.A.T och Black Ingvars :) Kommer bli fettnajs :)


Har vart ute o gått flera timmar varje dag nu i typ 2 veckor. Men inte ikväll. Jag orkar inte, revbenen gör så jävla ont just nu.


3 Augusti

Jobbat hela dan och sen så har jag vart i studion o städat lite :) Börjar se hyfsat bra ut nu :)

2 Augusti

Idag så började jag jobba igen :) Har hand om 25st handikappade simmare från hela landet. Dom e så jävla sköna asså :) Ska laga mat o ta hand om deras catering hela veckan :)

1 Augusti

Ikväll så vart de fest hemma hos mej :P eller a typ, jag, zloken o svenne satt o festade lite, vikken jävla svamp svenne e asså, jag tyckte jag drack snabbt :S Men ha låg fan långt före :S Jag drack typ 8 33cl bira på 20 minuter, han va på sin 11e då tror jag :S

RSS 2.0