28 April

Har vart i linköping idag för att Bazze har tattuerat sej :) Den vart jävligt snygg :)





Har vart på sobel och snackat lite m ed folk om hur de blir med planerna. Och det lutar rätt bra ditåt :) Hoppashoppashoppas...





Har även hänt en jävligt tråkig sak idag :( Elvira min snart 3år gammla kusin ramlade på dagis och bröt armen på 2 ställen :( Stackarn :(




27 April

idag så har jag vart på sobel och prata om lite ideér som vi har :) Hoppas att allt blir som de e meningen :) Ska inte säga va de e än. Men om de går igonom så kommer vi ha jävligt kul :D



24-26 April

I helgen så har jag lanat hos Bazze tillsammans med Per och Kim. Man ska inte dricka monster när man lanar. Men blir helt CP då. På Fredagen så skjutsade på lite folk annars så vart de burken.


På Lördagen så vart de sova och spela spel, phädth najs :D


Och på Söndagen blidde de lan och chill.







Orkar inte skriva mer nu :P bye bye

23 April

Idag så har jag jobbat från 05.00 (gick tidigare) för jag inte kunde somna inatt som vanligt :S Sen när jag kom hem så gick jag och henke ner i garget och slipade lite på mazdan. Sen efter de så gick drog vi runt lite :) Sen så åkte jag Henke, bumbi zloken och carro te Mcdonald i mjölby för att fira att Carro skaffat sej ny bil. Avundsjuk, vill också ha den :( Opel Vectra 2.0 CD -00 :) Skitfin :) aja


Nu e klockan snart 19.30. Dags för mej att nanna nu, tro de eller ej, men jag är helt slut. Så nattinatti <3


22 April

Dagen har spenderats tillsammans med Henke, och de va ett jävla bra tag sen jag såg honom nu så de va kul att träffa honom lite igen :) Har även varit med Conne, Kevin och Bazze en stund. Och kvällen blev såklart som vanligt film med Bazze.



Imorgon så blir det att jobba vid 05.30 och efter de så ska jag och Henke ta tag i Mazdaprojektet så att den blir klar ngn jävla gng. Hoppas att allt går som de ska bara :)



Har även planerat att lana i helgen.

21 April

Jag la ut annonsen på Emils bil på blocket idag :)





http://www.blocket.se/vi/21327502.htm?ca=17_s


20 April

Idag så har jag och pappa jobbat på cafét, men kom hem staxt efter 16.00. Och då slog vi dasarna i bördet o bestämde oss för att gå ner och fixa med MAzdan. Så idag jävlar har de hänt grejer i garaget ska ni veta. Jävlar va vi har jobbat o sletet idag :) Bilen e snart klar!!!





Vi har fixat ALLA hål. Spacklat dom och nu ska de bara slipas lackas, byta en länkarm och i med nytt batteri så går den igenom utan problem. Hoppas vi iaf :S Tror inte de ska vara ngt mer :) Hoppas allt går bra iaf :)


PZ and Love , <3

19 April

Lanat lite i helgen med Bazze, Bumbi o Zloken :) Även festat lite m ed Svenne som kom o hälsade på :) Alltid kul :)


Annars har de inte hänt så mkt. Sitter o snackar med lite folk på MSN typ. Blir nog träna och sen sova en stund innan man ska te jobbet :D


Ciao


18 April




Idag blev de Vårcaprice med mamma och farmor :)


17 April

Nu e klockan 04.58 :) Dags att dra ut o gå en runda :)



Sen vid 08.30 så blir de jobbet :)



Sen blir klockan 11.00 Då ska jag och Gabbe dra o sola :)



Sen blir klockan eftermiddag då drar jag och Bazze te Mjölby en sväng.



Sen blir klockan mer o då ska vi plocka med datorerna.



Sen blir klockan ännu mer och då ska vi lana.



Sen blir klockan mkt o då vetifan va som händer :)


16 April

idag så har jag Bazze och Emil vart ute o tagit lite blder på Emils bil. Han ska sälja den säger han så :S aa. Men man vet ju aldrig me honom så :P Men vi får se hure blir. Tog iaf ett par shyssta bilder på bilen :)









15 April

Idag så har jag typ sovit bort hela dagen för att jag hatar fåglar!


Låter konstigt men de e de inte ;)

14 April

Idag så va jag och Bazze i Linköping på Filmstaden och kollade på Fast and Furious 4 :) Så jävla bra film.





SE DEN :)

13 April

Hämtade min nya bil idag :)











OPEL VECTRA 2.0 GL -91

12 April

Vart hos Åsa o Anders o hämtat nya utemöbler idag. Ojnt i magen fortfarande :( Men nu e de nog mest för att jag e hungrig :) Får se vart dagen leder.




Imorrn så ska jag hämta min nya bil :D

11 April - Kväll

På kvällen så vart de lite festande. Va med macke på Fish and Ale tills de stängde. Sen så drog jag upp på stan o levde ett tag. Sen så gick jag o Erik hem te Alex o tog de chill ett tag. Sen blev klockan 05.00 då gick jag hem o bytte om och sen drog jag ut o sprang en runda :)



11 April

Vaknade straxt efter 17.00 efter ett par timmars sömn. Ont i magen fortfarande. Tog en kopp kaffe o en cigg o gick ut i trädgården och tog av mej tröjan och tog på mej brillorna o stekte en stund. Skönt skönt. Dagen har vart lugn, kollat på TV och suttit vid datorn. Kvällen är inte betsämd än. Får se vad som dyker upp.

10 April

Då va de långfredag och de kom massa jävla utklädda ungar o vill ha godis. Som morsan bara älskar tydligen :S aja. För mej så betyder Långfredagen att jag ska vara fyllechaffis åt Emil, Jimmy och Tommy till Linköping. Allt gick bra, förutom att Emil tjatade 20.000 gånger mer än vanligt. Han o Tommy började bråka som vanligt, men allt gick över lika fort igen. Jag och Jimmy försökte ha kul iaf. Alla hade väl kul men de kunde vart roligare om inte Emil hade blivit så jävla full. Men vi va på Plaza och Fetsade, Eller aa. Inte jag . Fick ju bara dricka vatten o läsk. Men de gick vägen de med.


Mötte några bekanta. Bla Viktor och Lars. Kul o träffa er. Jävligt längesen sist. :D


På vägen hem så skulle Tommy bjuda alla taxichaffisar på godis. fast bara en av alla som ville ha och han tog typ halva påsen. Spela roll när Tommy ändå tappade ut allt i bilen sen :D Emil pissade på¨massa saker o de tyckte han va kul. Men men. Vägen hem gick bra, och de gick undan.


När jag va hemma sen och hade lämnat av alla så var de dags att sova. Men i helvete heller. Hade så jävla ont i magen så kunde inte somna :( Men somnade väl runt 9-10 på morgonen :S





ha de bäst

9 April

Skärtorsdagen :P jaja. Bla bla bla. mkt speciellt med denna dagen då? Jag känner inget speciellt? Men men, På kvällen blev de att va fyllechaffis åt några stycken. Underbetalt som vanligt. Men nu ska DU inte få utnyttja mej mer, så som du håller på. Så jävla oschysst asså! Aja. Sen på kvällen blev de lite fest och man kom hem sent. Inge vidare. Men de får la duga. Synd att du skulle sabba allt bara.





Bye bye

8 April

Klockan e 20.00 och jag har precis gått upp.





Sovit så dåligt de senaste dagarna så de va skönt att sova lite extra. Ska byta kläder och dra ut på stan en sväng tror jag. Får se va som händer där. Annars så har de inte hunnit hända så mkt. Väntar på mina saker te datorn. Kommer antagligen imorrn eller på Fredag. Men men.



Vart singel i 4 månader idag. Känns som mkt mer. Hatart.


7 April

Idag så har jag beställt lite nya saker te datorn.




2st 30CM UV-rör




2st UV-känsliga Strömkablar




2st UV-känsliga S-ATAkablar




Och 2st RAM-minneskylning





Har även jobbat och vart ute en stund med Bazze. Sen så kom emil o vi körde runt o fixade lite saker. Sen så drog Bazze hem och jag och Emil åkte te Boxholm te hans stuga och chillade ett tag.


Efter de så åkte jag hem och lånade Emils bil för att åka te Hätte o grilla med Bazze, Ditte, Zloken, Carro, Dag och Jennifer. Vi grillade korv och ngt annat skit ;) Efter vi hade grillat klart så hoppade Dag i plurret den dumjäveln, men jag ska inte säga ngt, för jag va också sugen. Men så blev de aldrig o de va ju tur de :)


Sen åkte vi hem och jag var med Zloken och bumbi hela kvällen. Även en stund med Zebast :P

6 April

Idag så har man jobbat och varit ute på stan en stund. Sen gick jag och Bumbi hem te Liza o spelade poker med Macke :P jag VANN som vanligt om man får lov att säga så nu :D Efter de så gick jag hem o käkade lite, sen så drog jag ut på stan och spelade lite på Boheme. Och de gick bra, vunnit en rejäl slant idag ;)






Sen så gick jag en sväng på stan och mötte Darshi så jag gick upp dit en sväng och blev visst kvar där tills festen slutade. Sen så följde jag Linn en sväng för hon inte ville gå själv. Mötte Min brorsa och några på stan på vägen.



Sen så ringde jag te Bazze när vi började närma oss. Så han kom ner, och vi fick för oss att vi skulle ut o åka lite bil. Och LINN BESTÄMDE ATT VI VILLE ÅKA OCH HÄLSA PÅ HENNES HÄST. Så vi åkte ut i buschen o hälsade på hästapollarna. Sen så åkte vi in te stan och BAzze skjutsade hem mej och Linn.



Så nu ska jag spela lite CS o lyssna på lite musik o glo på en film. Sen ska jag dra te jobbet :)


5 April

Idag så har jag kollat på Hockey med pappa och jobbat lite. Varit med Bazze en stund och åkt lite bil mm. Har även pantat flaskor o burkar för typ 350 spänn :S Men men. Fick inte behålla allt :( Dumma!


Har kollat runt lite på nätet efter nya saker till datorn, men har kommit fram till att min dator äger sönder de mesta änsålänge iaf. Så de får vänta lite med uppdateringen :D Men de kommer :)


Nu så ska jag spela lite CS med min bästa vän Bazziie (L) Ha de bäst allihop , <3

4 April

Idag så har de hänt massor :)


För de första så fyller 2 av mina kusiner år. Daniel fyller 17 bast och Noah fyller 5 :) Grattis på er :)



Lånade Emils bil idag för att tvätta och städa och göra fin för att kunna ta lite schyssta bilder på den. Men tyvärr så va jag tvungen att vänta på att Bazze kom hem från "Apunna" för att jag skulle låna deras högtryckstvätt, då jag inte vet var våran e ngn stans :S ? Men han kom hem på seneftermiddan och vi satte igång o tvätta o städa ur.





Sen när vi va klara med de så åkte vi till Höganloft och tog lite bilder, tyvärr så va de så jävla mörkt då så bilderna vart bajsdåliga, så ska ta nya nu i början på nästavecka.


Bazze åkte hem occh jag drog iväg för att vara fyllechaffis åt massa folk. Kom hem typ klockan 03.00 på kvällen (Natten) och gick o la mej, faan så gött o sova :)

3 April

Idag så har jag festat. Inte hunnit med så mkt mer, va hos Öberg på kvällen och sen blev de stan och sen efterfest hos Emil :)



2 April

Idag så har jag bytt till sommardäck på Emils Saab.





Det e väl de största som har hänt idag, har vart asskönt ute, men tyvärr så sov man lite länge som vanligt. Men men, bilen vart fin iaf. Inte alls dumt :) Så nu e han glad. Så han bjöd mej på McDonalds. Så vi drog dit och där träffade vi Linda en stund. Sen drog vi hem och han gick o la sej. Trodde jag ja? Vem tror ni stormar in på mitt rum mitt i natten sen :S aa, justde, Emil :S Vet inte va han ville, han hade bara tråkigt :P

1 April

Idag så har jag sovit länge. Tyvärr så har alla tjatat om att de har varit så fint väder idag. Men jag drömde så gott så jag ville aldrig vakna igen. Usch för sånna drömmar. Blir bara besviken när jag vaknar igen :(


Annars så har jag jobbat och varit på stan en stund. Och nu ikväll så blev de jobbet igen. Så jag har nyss kommit hem. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, snackar med lite folk på MSN. Grattis gurra som blir 19 bast idag iaf.





Blir nog lte Photoshop och CS inatt iaf :) Druckit så mkt kaffe på jobbet så lär ju inte kunna somna än på ett par timmar :)



Natti

31 Mars

Bazze och jag drog te Eksjö för rättegång idag. Han vara bara med som "stöd". Fast börjar bli van vid att vittna n :D





Rättegången gick bra. Iaf för min del. Ofta man får alla i rättegången att skratta då. Så kan de gå när man säger roliga saker :D Lite småkul faktiskt. Körde för övrigt skiten ur Emils Saab idag. JÄVLAR SÅ KUL!

Påvägen hem så hade jag en jävla röta. Körde typ 130km/h på 90 vägen. Sen så kom det en hästatransport upp framför mej. Ville inget annat än köra om den så man kunde blåsa på rejält. Men tur som fan va de att jag hade mötande trafik och inte kunde köra om. För efter några minuter precis när jag skulle köra om så stog polisen med fartlaser :S Jävla tur att man inte hann köra om. Då hade jag varit nästa offer på rättegången :D Men tack iaf du som körde hästransporten.

Ikväll så har jag och Emil vart hemma hos mej o käkat lite gött som pappa lagat. Och sen så har vi dampat vid datorn ett tag. Sen så drog Emil jag och Bumbi hem te Emil o glodde på film. De e min dag iaf :)





<3


30 Mars

Ikväll så slutade lanet hos tasken. Men som vanligt när de blir mörkt och ensamt så börjar man tänka. Usch fyfaan för livet. Men änså. Kan ju alltid hoppas på de bästa.





Ställde mej nyss på vågen. Har gått ner från 94kg till 85kg på 8 dagar :S och jag har lanat? Hur fan gick de till. Min mage e fan snart bosta asså? Nu e de bara hakan kvar. Sen e de helt okej för mej.







Som vanligt så tänker jag för mkt. Men de får jag tydligen leva med. De stör mej inte allt för mkt längre, börjar komma tebax te en NY/GAMMAL Zazze. Va fan de nu ska betyda? Men men, 3 STORA saker ska jag ändra på mej. Och sen så ska nog dom flesta bli glada. Men de finns folk som ändå kommer blunda för mej. Men men. Inte mitt problem. Jag börjar nöja mej med vad jag har.


Och bara så ni vet. Jag har inte många vänner. Men jag har dom bästa.


29 Mars

Lanat med Bazze o Tasken hela helgen.



RSS 2.0