10 November

Åkte till Bazze och hälsade på honom på jobbet inatt. Trevligt och jävligt fin husvagn (som man söver gött i). Men sen när han började jobba igen så pkte jag hem. Vill ju inte missa födelsedagen ;) <3



7-9 November

Lugna dagar. Har blivit lite festande och lite filmkollande. Men inte mycket mer än så.



3-6 November

Har jobbat på NDV tisdag till fredag. Väldigt hårt och slitigt, men sköna pengar, och jävligt skönt att få göra lite nytta :)

2 November

Fuck it all, fuck this world, fuck everything that you stand for.

Don't belong, don't exist.

Don't give a shit, don't ever judge me!



1 November

Sitter och tart lungt nu, nyss kollar på film. (District 9)

 

Kollar på lite bilder från förra sommarn. Fan va jag längtar nu asså <3

Hoppas man får lite roligt folk o dela den med igen bara.





31 Oktober

Underbar kväll. Halloween :D Yeah! NO HELLYEAAAH!


Faan va kul jag har haft idag. Först röj på sobel (sög) men sen satte allt igång :) VI drog ut på stan och sen till Boheme. Sen blev det baronen. Askul mkt dricka. Sen så blv det strandbaren o då ballade allt ur :) Så sjukt kul. Jag o zloken dansade sönder hela stället :D Aaa! Går inte förklara, de va jävligt kul iaf.


Tyvärr så slutade kvällen med att åka till akuten i Eksjö med Zloken och Bumbi. Bumbi blev inslängd i en ruta inne på babar av en vaktjävel. Men allt ordnade sig och vi fick åka hem sen på natten :)










22-30 Oktober

Under domhär dagarna så har det inte hänt mycket utöver det vanliga. Allt har varit lungt. Har tränat ganska mycket och mekat lite med Bazzes bil när de har funnits tid. Annars så har jag som vanligt jobbat mycket hos farsan.



RSS 2.0