28 Februari

Har inte fått sova ett skit inatt :S Skulle sova här o ta hand om hunden men de va inte de lättaste. Den skulle bara mysa hela tiden. Och den stora hunden tar ju rätt mkt plats och så är han varm. Jävla Rocky  :D Men så jävla söt så man kan bara inte säga ifrån :) Så han fick ligga här medans jag kollade på filmer hela natten :) Så får väl se om man orkar dricka idag :) Fast ingen broska. Klockan e ju fan inte ens 12.00 än :D






Blir nog fest ikv :)


27 Februari

Om ca en timme så kommer Emil och hämta mej och min dator. För då ska han skjutsa hem mej och datorn till Jockes hus för jag och Johan ska vara hundvakt åt Jocke medans han e på kryssning till Finland :) Men ingen fara :) Vi ska lana och dricka öl o leka med den stora söta hunden :)








Finns på telefonen om de e ngt :) 073-825 34 09 , <3

26 Februari

Idag så vart "brorsan" Anders och hälsade på med sina små barn Noah (snart 5 bast) och Tindra (nyss fylld 3 bast) och hälsade på i lilla Tranås :) Mamma lekte med barnen medans jag och Anders pratade om vilka utbildningar jag ska ta för att bli en riktigt bra ordningsvakt mm. Så vi hittade en hel del som jag kommer att gå igenom såsmåningom:


· Väktarutbildning

· Fortbildning

· Expanderbar batongutbildning

· Värdetransportörsutbildning

· Butikskontrollantsutbildning

· Skyddsvaktsutbildning

· Skjutvapenutbildning

· Bevakningsföreståndarutbildning

· Ordningsvaktsutbildning

· Handfängselutbildning

· Självskyddsutbildning



Sen kan ni ju försöka er på ngt om ni vill xD


Har tagit de lungt största delen av dan. Varit en sväng på Kvadde och snackat lite med Gabbe och druckit kaffe. Sen när jag kom hem så vart de kolla på film :) Eller rättare sagt ett par filmer. Men nu ska jag gå och lägga mej, kommer bli en lång dag imorrn :)


Piss ont löv , <3

25 Februari

Kom hem runt 09.00 imorse, efter att ha gått JÄVLIGT lång. Hjälpte väl inte så värst mkt mot tankarna. Men de va skönt att tänka igenom lite iaf. Gick hem och hann väl sova 10 minuter innan Bumbi ringde o väckte mej. Sen ringde Bazze o bla bla bla. Sen var det bara att skit i nattsömnen och gå till jobbet ist.


Så nu är klockan 17.15 och jag kom precis hem från jobbet och väntar på att morsan ska bli klar med maten för jag orkade inte laga ngt idag. Ska ta hand om tvätten efter maten sen blir det Hockey med Bazze :) TAIF mot Skåre. Sista matchen nu :) Hoppas den går vägen. Även fast de inte inte spelar den minsta roll nu när allt redan e kört :) men kul om dom vinner iaf :) Får se hur livet ordnar sej,


Fick reda på idag att Pappa har en sjukdom som inte är allt för rolig. (NARKOLEPSI). Som han har gått omkring med i flera år nu. Tro fan att han inte mår bra. Men nu e de värre än någonsin. Och för er som inte vet vad Narkolepsi är så är det kortfattat att hjärnan aldrig vilar när man sover.


Men det blir väl så om man jobbar 18 till 22 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan :( Så nu e de dags att börja planera om lite i livet om han ska överleva :( Ännu en sak i tankarna. Nu måste jag väl fan va full snart. Eller får de plats så mkt skit i huvvet på en? Verkar så iaf. Jaja. Hoppas allt blir bra med han iaf.


24 Februari

Dagen har varit lång, slitsam, känslosam, jobbig, bra, ja typ allt en dag kan vara. Tänkt mkt. Men men. Orkar inte skriva något om dagen just nu. Nu ska jag gå en lång sväng för att rensa hjärnan. kan behövas känner jag. Kommer antagligen inte hem förens imorrn. Dit jag tänkte gå tar de ett par timmar.


Men de e bra för min hjärna och magen. Bara hoppas att bröstet inte säckar ihop på vägen för då e de kört för mej. Men de tror jag inte. Det har vart bra hela dagen så. Aja. Men de blir nog bra. Hoppas jag. Take care.


Ha det bra , <3

23 Februari - Kväll

Nu är klockan 22.40 och jag kom precis hem från jobbet :) Tänker så bra när jag jobbar vet inte va de e? Bara gör de. Så nu blir det att sitta här en stund och sen blir det hårdträning i ett par timmar. Sen blir det duschen sen får man väl se om de  e ngn inne på MSN annars så får man väl gå ut o gå en runda. En LÅÅÅÅNG runda.

23 Februari - Eftermiddag

Gick upp vid klockan 18.00 idag efter en väldigt jobbig natt. Har haft väldigt svårt att sova på grund av olika anledningar, bl.a så har legat o tänkt väldigt mkt. Men har inte kommit fram till så mkt mer än att jag är väldigt dålig på att avsluta saker jag har börjat. Och sen så har mina problem med bröstet och revbenen bara blivit värre. Men hoppas att det blir bättre med tiden. Iaf jag. Men jag vet att de finns folk som  tycker annat. men men.


Nu ska jag hoppa in i duschen och tänka mej ren igen. Kan behövas. Hoppas ni har de bra ni få som läser.


Efter jag har duschat så blir de väl plugga igen och sen får vi se vad som händer. Ska väl bara tråka idag. Missade ju hela jävla jobbet idag PGA mina jävla bröstsmärtor. Och ni som undrar om nacken är OK efter krocken så kan jag säga att allt e lungt. De va bara dom första 2 dagarna som va lite jobbiga. Nu e allt lungt.


PZ <3

23 Februari

Fan va duktig jag är asså. Då har jag sabbat de också. Så jävla typiskt mej. Förlåt! Va fan e de för mening med att skriva något här egentligen. Inte en jävel som läser eller bryr sej. Men man vänjer sej med tiden. Tydligen? Du vet va de e och vem du är. Förlåt. Men de kanske e bäst både för dej och mej. (Jag ser de negativa i de positiva)


Och om de e ngn annan som läser min jävla blogg och undrar va detta handlar om så säger jag bara. It´s not your business. Så fråga inte ens.


Ett stort steg närmare den fega vägen. Jönköping.


Pluggplugg. Vad ska de bli av mej egentligen.





Fuck off and die. Du är för snygg för mej och min hjärna är försvunnen , </3


22 Februari

Dagen började med att det ringade 1000 pers te telefonen som vanligt på Söndagar. Vissa samtal var mer uppskattande än andra. Men jag gick upp tog 3 glas vatten och började träna. Tränade ca 1,5 timmar. sen orkade jag fan inte mer. Sen hoppade jag in i duschen. Fan va skönt de va :D Sen så satte jag mej vid datorn o glodde runt ett tag. Sen så kom Jonna och hälsade på en sväng. Trevligt, inte sett henne på aslänge <3





Nu är klockan snart 20.00 och vid klockan 21.00 så ska jag till Emil och glo på film. Tror de va typ Beck eller ngt på TV? Frågan är ju om Emil kommer att berätta allt innan jag sett den som vanligt? men men. De lär ju märkas. Gör han de så får han tåla ett par njurslag :D Nej nu ska jag inte va sånn. Tror att en viss person e skitsur på mej, utan anledning? jag har väl inte gjort dej nått eller? Och om jag har de så säg de ist för att va otrevlig. <3





PZ , <3

21 Februari

Idag så gick jag upp vid klockan typ 15.00 elleer ngt? Va skittrött efter gårdagen. Vart slitigt. Har jobbat och fixat lite på rummet. har mest fixat med de nya ljudet till bilen som jag köpte billigt av Emil. Det blev ett 4 kanals slutsteg från GAS och en låda med dubbla 10" från GAS. Inga värstinggrejer. Men det kommer nog ljuda gött i min lilla bil om jag ställer in allt ordentligt. Hoppas de iaf. Får bli värre grejer sen när man har mer pengar :D



20 Februari

Dagen började med att? ja ni? jag kommer inte ihåg? Men de hände inget speciellt iaf. Jag gick till jobbet och jobbade ett par timmar. Sen så blev de te att va med Emil och festa lite hemma hos mej. Jenna kom en sväng. Sen drog vi på fest i Ekemarksberg och festade ett par timmar. Sen drog vi ut på stan en sväng. Sen åkte vi tillbaka till festen som ballade ur "lite". Sen gick jag hem och la mej typ? Orkar inte skriva om dagen.

19 Februari

Nu är klockan 19.00 och jag kom nyss hem från jobbet IGEN. tycker inte att jag gjort mkt mer än jobbat de senaste dagarna :S Men men. Det blir cash :D Jag gick upp vid 08.30 och gick till jobbet och körde ut mat till Tranås Energi som vanligt. Sen åkte jag hem och la mej en stund. Sen så gick jag och Bazze upp. Han plockade ihop sin dator och Crille kom och hämtade honom.


Sen åkte jag till jobbet och diskade och knackade kartonger. Sen har jag nog fan inte hunnit med mer idag. Väntar på att morsan ska laga lite mat. För jag orkar inte laga ngn själv idag. Men sen ska jag iaf käka och sen ska jag tvätta lite, Har fan inget rent kvar snart :S Men sen kanske det blir en tripp te Kvadde eller ngt? Får se, ska iaf ut en sväng, Orkar inte sitta inne mer nu. Sen blir det nog träning hela kvällen :)


Grattis PATRIK JANSSON min kusin från Karlskrona. Fyller 18 idag



18 Februari - Kväll

Nu så har jag kommit hem från jobbet och hunnit med att jobba igen :) jobbat lika hårt nu som förut. Men fan va fint de e på cafét nu asså :) Glänser överallt :) TYP. Så nu sitter jag och Bazze här och kollar runt lite på nätet. FInns inte så mkt att göra. Ska spela CS med Zolly om en stund :) Får se hur det går.


Hockeyn va skitbra till tredje perioden började. Tranås ledde med 3-2 till tredje. Men sen blev det strul i TAIF så dom förlorade med 6-3 :( Men Erik Gusavsson fick iaf 3 puckar efter spel och gjorde ett mål. De e han värd så bra som han spelade. Men det kan inte alltid gå vägen. Så e de bara.


3 MÅL (1st av Erik Gustavsson)
6 MÅL (2st utan målvakt i TAIF)

18 Februari

Dagen började med att jag gick upp vid klockan 09.00 och gick till jobbet och körde ut mat till Tranås Energi. BNär jag kom tebax till jobbet så sa pappa åt mej att åka ner till Skobes så dom fixck ta bilder på bilen. Så jag åkte ner dit och fixade de lite snabbt. Sen åkte jag hem och la mej ett par timmar igen.


När jag vaknade sen igen så åkte jag tebax te jobbet och jobbade som satan. Dammsugit hela cafét och skurat och diskat och plockat iordning. Men jag ska tebax dit ikväll igen för att fixa de sista :)


Men nu vid klockan 19.00 så är det hockey. Så jag och Bazze ska snart göra oss klara för att åka dit. Crille (Bazzes bror) kommer och hämtar oss snart :) Det blir TAIF mot Pantern ikväll Eller lättare sagt Tranås mot Malmö :) Hpoppas att det går bra iaf :)


 -


Ha det bäst , <3

17 Februari

Idag så gick jag upp vid 12.00 för att Bazze väckte mej och sa att jag va kissnödig :D Så jag gick upp och tog på mej kläderna och satte mej vid datorn en liten stund. Sen gick jag till jobbet och körde ner bilen till verkstan för att kolla vad som ska bytas och hur lång tid det kommer att ta. pappa ska ringa ner imorrn och kolla mer med dom och bestämma tider och så.





Sen åkte jag och Bazze hem igen till mej och satte oss och kanade igen. Efter en stund så kom Henke och va med. Han funderar på att bli spelnördar som jag och Bazze efter att han fick spela Crysis :) Och jag förstår honom. För de e så jävla kul :)





Sen så åkte Bazze hem vid 18.00 och jag och Henke satt kvar och spelade och kollade på Family Guy en stund. Sen blev klockan 19.00 och Henke skjutsade mej te jobbet och han åkte iväg. Sen jobbade jag tills nu. Kom precis hem :) Så nu sitter jag och Bazze här och koollar runt lite på nätet. Får se vad det blir resten av natten :)


Bye bye :D

16 Februari

Gick upp vid klockan 09.00 och gick till jobbet. Körde ut mat till IVT och diskade lite. Sen satte jag och pappa oss ner och pratade lite bilar och drack kaffe och tog de lungt en stund (Sällan han kan ta de lungt). Pratade lite om Volvon och sså. Men vi kom fram till att vi vill ha en andra bil till som fungerar. Men efter mkt prat så tror jag att jag har lyckats övertala pappa om att fixa Volvon och sälja den och köpa ny bil. Kanske ska köpa en Cadillac STS Northstar. Typ likadan som på bilderna.






V8 på 300hk och baklhjulsdrift :D Men vi får se hur det blir. Men de e ingen dum bil. Jag funderar på att klöpa ngt liknande sen när jag har lite mer pengar och ett vettigt jobb. Men vi får se hur det blir. Hoppas vi köper dsen iaf. Pappa e jävligt sugen :D


Hej hej :) <3

15 Februari

Jag vaknade vid 11 tiden och va skitpigg medans Emil va helt förstörd. Men jag fick upp honom. Sen gick vi ner och käkade frukostbuffé. Sen gick Emil te receptionen och frågade när man va tvungen att checka ut. Skulle göra de vid 12.00 egentligen men vi fick vara kvar till 15.00 utan att betala extra. Dom skulle bara se hur rummet såg ut :S xD


Men vi gick upp på rummet och Emilo gick och la sej. Jag började städa upp efter Emil för han va fortfarande full. Men de va juinte lite glas överallt efter allt som Emil hade kastat sönder. Men men. Bara att bita ihop. Så jag duschade och städade och plockade klart på mina saker, så jag var helt klar med allt vid klockan 13.00. Sen kollade jag på videorna från igår. Fan va kul vi hade asså!


Sen vid klockan 13.30 så väckte jag Emil och sa åt honom att packa ihop så vi kunde åka. Så de tog en stund innan han gick upp. Men sen började han plocka ihop. Men han e ju så jävla långsam asså., Men vi hann allt innan klockan 15.00 iaf. Så jag körde fram bilen medans Emil betalade.


Sen åkte vi till Max fast vi inte va hungriga. Emil ville bara äta där för att han inte hade gjort de på länge. Sen åkte vi hem till Tranås igen. Och mina revben gjorde ont hela vägen hem. Så de va inte så kul. Men va gör man, Emil va ju fan full. Stannade och tankade på vägen bara, de va de enda. Annars så körde jag hela vägen utan att stanna :) Emil sov typ halva vägen.


Väl hemma så gick jag upp på rummet och packade upp mina saker och va inne en kortis på MSN. Sen gick jag och la mej, för jag började tänka på massa skit. Råkade få på en låt på datorn som jag inte tycker om. Men men. Jag gick och la mej och sov. Sen hände det inte så mkt mer denna dag.


Grattis MATTIAS JANSSON min kusin från Karlskrona fyller 21





Bye bye :)


14 Februari

Dagen började med att jag och Emil vaknade upp hemma hos Jocke vid typ 10.00 eller ngt? Va på efterfest där igår. Så vi gick upp och snackade lite skit och va asbakis båda 2. Sen så gosade jag lite med hans ENORMA hund. Leonberger som e typ 5 månader, men asstor :D Sen kom Johan dit och väkte oss till liv genokm att börja spela massa dataspel :P Sen gick jag och Emil hem till honom och packade hans saker. Sen åkte vi hem till mej så jag kunde packa ihpop mina saker, fixat på typ 2 minuter. Men för Emil tog de 1 timme typ :S


Sen drog vi iväg mot Skövde. Och Emil fick köra för jag hade så jävla ont i huvet. Vi stannade i Jönköping för att käka lite så stannade till på A6 och gick in på donken. Ringde till Anders min morbror som jobbar som ordningsvakt på A6. Men han hade inte tid att ses, han hade precis haffat någon jävla snubbe så han hade la fullt upp :D Så vi hoppade in i bilen igen när vi va klara och så drog vi te Skövde.


Väl framme så gick vi in på hotellet och checkade in. Vi fick rum 78 på Hotel Majoren (trädgårdsgatan 5 i Skövde). Vi gick upp på rummet och båda ballade ur totalt. Det låg jävla massa hjärtan o shit fan överallt? Vi hade ju inte tänkt på att de va alla hjärtansdag o de. Så Emil va lite rädd att alla skulle tro att vi va bögar. Men men...


Vi poackade upp våra saker och sen drog vi ner och käka lite tacobuffé. Smakade väl inte så värst bra, men. Aa de dög :) Fast vi va ju inte så hungriga så vi åt typ inget :D Sen gick vi upp på rummet och började festa o lyssna på musik. Sen så ringde Emil te en gammal klasspolare te han som bor i Tibro utanför Skövde.


Så vi fixade iordning oss o duschade o så. Sen gick vi till Hussaren som är typ ett discotek och krog o fan allt :S Där mötte vi Johan (Emils kompis som vi ringde) och tog ett par öl. festade och dansade o hade kul. Sen när allt stängde vid 02.00 så gick vvi ut och filmade massa roliga saker, typ massa bråk och shit. Och sen filmade jag när Emil jävlades med polisen :D askul!!! haha xD


Sen gick vi tebax te hotellet och röjde sönder. Skrek o hade oss. Sjöng o dansade o lekvde fan helt enkelt. Men de roliga va de att Emil sa att vi skulle lämna rummet så det såg förjävligt ut. Så Emil började kasta sönder flaskor och glas som fanns på hotellet. Jävlar vikket liv vi förde. Har de tillome på video när emil kastar sönder flaskor på golvet i rummet :D Sen blev vi så trötta så vi sommnade. Eller aa. Däckade gjorde vi väl rättare sagt :)


13 Februari

Nu e klockan 14.10


Otursdagen fredagen den 13e. Va de nu e för otur med den :S Men men. Idag så fyller min lilla kusin Tindra 3 år. Grattis till henne :) Vaknade för ungefär 20 minuter sen av att Bazze och mamma står och bankar på dörren och vill komma in. Men hade ont i bröstet och i nacken så kunde inte gå och öppna direkt. Men nu har jag öppnat iaf. Så nu e alla glada. Utom min nacke.





Igårkväll efter vi kom hem och hade fixat med alla papper  så kom Bazze hit med sin dator. Så vi sitter och LANar just nu. Ska sitta tills lite senare idag. Sen igårkväll så kom Emil hit en sväng och störde lite. Men sen när han stacka så drog vi en sväng hem till Emil och Conne och spelade kort. Sen drog vi hem och kollade på film. Efter en stund (04.30) så kom Bumbi hit och stannade tills imorse.





Så vid klockan 07.00 imorse så gick jag till jobbet och jobbade en stund. Sen när jag kom hem så satt Bazze och Bumbi och kollade på Mythbusters. Men dom stannade inte så länge sen, För Bumbi skulle hem och sova och Bazze skulle till AF. Men nu så är ju Bazze här igen så ska väl tat lungt en stund. Sen får vi se vad som händer.


Love yaa ! <3

12 Februari - Kväll

OJ!

Shit idag har de hänt mkt saker asså. Vet inte var jag ska börja. Efter att jag hade varit på jobbet så ringde mamma och frågade om jag skulle med till Andreas och Maria och fika. Klart att jag sa ja. Ser dom inte så ofta. Så jag hoppade in i bilen och åkte för att se om Bazze hade vaknat en sväng bara. Men han sov som en gris. Så jag åkte vidare förbi stationen där jag såg Kevin på moppe. Så jag tänkte stanna och prata med honom en stund. Men...


Jag åkte in på parkeringen och vände, men när jag va påväg ut från parkeringen så kommer det en grå Ford Focus och genar över hela vägen så det sa bara PANG! Och jag flög frammåt. Jävlar va ont i nacken jag har nu. Båda bilarna körde väl i runt 35 km/h. Och det går att tänka sej smällen lättare om man tänker att man kör i 70 km/h rätt in i ngt som står helt still :S Som ni ser på bilderna så vart smällen ganska hård. Men ingen skadade sej allvarligt. men jävla nacke asså :( Men de sjukaste av allt var att det bor 18.000 personer här i Tranås. Och den som jag krockade med var min polare Henke xD





Han visste att allt va hans fel så vi ringde en bärgare för att ta hand om hans bil. För den gick inte att köra. I krockar e Volvo bra att ha för de kallas Svenska pansarvagnar. Dom tål mkt stryk när man krockar. Så vi åkte till Cafét och gjorde upp med alla papper o shit. Så de e de jag har hållt mej sysselsatt med hela dagen nu. Så har inte hunnit med alla sysslor. Och kommer antagligen att ha så ont i nacken så att jag kommer få svårt att fixa mer med bilen. Men men... Vi får se. Hoppas det blir bättre iaf :)


Så jag har vart med om en hel del idag. Men dyrt kommer det bli. Fast det inte va de minsta mitt fel. Men sånt e livet. Glad för att det va Henke och inte en sur gammal gubbe. För då hade jag fan slagit ihjäl den jävlen ! Aja, ni får ha det bäst, och tyck synd om mej. För de e de. Tykcer iaf jag :D


Ha det bäst. Älskar er , <3


12 Februari - Förmiddag

Nu e klockan 12.10


Och jag kom nyss upp från garaget. Mekat lite med bilen. Satan va duktig jag e! Så nu e jag helt vit av spckeldamm. Kunde inte slipa mer :S jag höll typ på att kvävas av allt damm där nere :S Men det vart bra. SÅ nu e de bara andra sidan kvar och sen ska de bytas lite plåt och småsaker, sen e den klar :D





Har hunnit med de mesta jag skulle gjort idag. Men jag ska snart gå bort till jobbet :) Ska åka upp till Preem och hämta backar sen ska jag göra mat till IVT och sen ska jag köra bort 100st semlor till Berget :) Sen har jag jobbat klart. iaf på jobbet :D


Idag så kommer Conne hem :D Yippiie :D Fast jag kommer antagligen inte hinna träffa henne iaf :S men men...


Nej nu ska jag träna en snabbis innan jag ska dra te jobbet. Men vi hörs :) ha det bäst :)
Pussheej , <3

12 Februari

God Morgon.


Vart en sen morgon idag klockan har ju redan hunnit bli 08.40. Har varit uppe i ca 1 timme, men de e ändå ganska sent för mej :) Igår så gick jag och la mej för att vila lite bara bara, men tack vare att Bumbi och Bazze ringde och väckte mej igårnatt så va jag så trött så att jag somnade med klädernapå igår. Skulle egentligen jobbat. Men pappa lät mej få sova ist :) De va väl snällt :)


Bazze har skrivit som en galning på MSN under natten att min mobil inte funkar och att jag ska höra av mej till homon så vi kan LANa. Men jag vet inte om jag har ngn lust :S Vi får se sen i eftermiddag när han vaknar :) Tror han var uppe till 06.00.


Idag kommer bli en såndär jobbig dag. Jag har mkt att hinna med:

Städa rummet
Jobba
Träna
Tvätta
Diska
Dammsuga
Fixa med bilen
Skotta snö


Ne dethär blir ingen rolig dag :( Men jag skriver mer sen om jag får tid :)


Pussheej , <3

11 Februari - Eftermiddag

Klockan är 17.10


Har precis käkat. Stekte till mej att par köttbullar bara. Orkade inte göra något speciellt, har ingen tid med de idag. Har varit nere och fixat med bilen i några timmar nu. Skönt att se att det går framåt. Så snart är den väl klar hoppas jag.



Orkade inte fixa håret idag så det blev bara plattat idag så nu ser man lite knäpp ut, men de e sånn jag e och det kan jag leva med tror jag :) Hoppas ni också kan de? :) Får se vad det blir resten av dagen nu. Kan inte gör mkt mer med bilen iaf. Blir nog att träna lite till senare. Men nu ska jag nog bara ta det lungt en stund. Får se om jag går ut och går en stund. Eller kanske tillome springer om jag får lust.



Klämde handen under bilen förut :( De gjorde rätt ont så har lite svårt att röra fingarna på högerhanden nu. Men det är ju inte som förr i tiden iaf.






Älskar er , <3


11 Februari

Tjenare, klockan e typ 11.10


Kom nyss hem från jobbet :) Jag hann inte skriva något på bloggen imorse för jag var lite sen te jobbet. Men kom bara 2 minuter försent så :) Men de snöade ju, jag ville inte gå upp :( Hatar snö. Om jag inte e ute o sladdar med bilen :) Då e de rätt gött :D


Inget speciellt planerat idag. Vet bara att jag ska träna om ca 20 minuter :S De behöver min mage. Måste tjäna ihop lite pengar te ett hemmagym. De skulle jag vilja ha ett. Fan va praktiskt. Då slipper jag hantlar och skivstång. Men men, de duger sålänge. Får ta de när man flyttat sen ist :)


Nu ska jag bädda sängen och byta om till träningskläder. Sen blir de träning till 100% Men de e så skönt efteråt.


Miss , <3


10 Februari - Kväll

Klockan är 22.35.


Och jag är helt slut. Har bara kört ca 35 mil. Från Tranås till någon håla 3 mil utanför Ullricehamn och hem igen. Men köra i mörker och släpkärra i "80 km/h" är inget vidare. Men skåpet var väldigt fint iaf. Så nu är pappa glad. Stannade i Jönköping på donken och käkade och drack kaffe på vägen hem.


Nej ni får ursäkta men jag däckar snart asså. Ska åka iväg en snabbis till jobbet och köra ut mat till hotellet. Sen ska jag hem och sova som en gris. De ska bli skönt.


Hoppas ni har det bäst , <3

10 Februari - Förmiddag

Nu är klockan 11.40


Har precis kommit hem från mormor. Va där en sväng och hälsade på och spelade lite kort o busade med katterna som jag inte tål :)



Rensade nyss datorn på massa onödigt skit som jag inte behöver. Så nu finns det "lite" mer plats iaf. Nu har jag:

207GB / 255st Filmer
134GB / 27st Stora Spel
2,44GB / 3646st Bilder
4,09GB / 1582st Ljud
101GB / 20861st Låtar
251GB / 62st Olika Serier
17,3GB / 156st Mobilvideor


Vilket vill säga ungefär 700GB roliga saker kvar :) Har tagit bort över 150GB skit :)


Väntar på att klockan ska bli 14.00 så jag kan åka och hämta släpkärran och bege mej mot Göteborg och hämta vapenskåpet. Hoppas på att Bazze kan hänga med. Vi får se. För han ska till Arbetsförmedlingen idag och prata :(


Nu så ska jag åka upp till Preem och fylla på Olja och spolarvätska i bilen. Och pumpa däcken på säckkärran så man kan köra upp skåpet på släpet sen. Och såklart kolla så det finns spännband så det räcker. Inget lätt skåp precis :S Men det blir nog bra sen skulle jag tro.



10 Februari

Morrnmorrn


Nu e klockan 06.10 har varit uppe i cirka 40 minuter. Nyss borstat tänderna. Inte de minsta trött idag. Skönt att få komma upp. Pappa gick till jobbet för ett tag sen vilket brukar innebära att mamma snart kommer hem från sitt.



Idag så ska jag Victor (Zne/Lillebror) och Bazze åka mot Göteborg och hämta nytt vapenskåp. Roligt att köra med släpkärra i 80km/h hela vägen till Göteborg asså :S Men men. Så blir de när man är "snäll" ibland. Men det går nog bra. Får bränna några nya skivor o ta med oss.


Men nu ska jag iaf hoppa in i duschen. Sen blir de te o ta på sej lite kläder kanske. Blir antagligen jobbarkläder idag med eftersom man ska ut te tippen och tömma släpkärran först. Sen blir det till att fixa håret lite snabbt och käka frulle om jag känner fört :)


Annars så sitter man här och väntar på att det ska bli sommar någon gång så man kan ut och åka bil o bada o bara ha kul :) Någon som ska med ut och åka Fiat Föresten? Eller Mazda?


  
Fiat Coupé 20v Turbo     Mazda 323 GT-R WB

Nu har man iaf slängt in dagens första snus och jag har inte rökt på länge nu :S De börjar bli jobbigt nu. Men jag ska fan låta bli asså. Har inte råd med skiten längre :P Hoppas att det blir en bra dag iaf.


Ha det bäst , <3

9 Februari - Kväll

Bazze ringde för ca 20 sekunder sen och sa att han kommer om 5 minuter. Vilken tur att man inte har väntat hela dagen då! Har haft en relativt tråkig dag. Ont i bröstet framotebax. Och ni som känner mej väl vet att de inte är alltför roligt.


Ont i magen och mår illa för tillfället. Tror att de beror på att jag inte rökt på över 55 timmar eller va de nu blir. Över 50 e de iaf :D Tur att det finns snus.

Sitter o lyssnar på albumet Phobia med Breaking Benjamin. Riktigt bra album! Ska ner i garaget närsom och spackla det sista på vänstersidan på bilen. Får hoppas att det blir bra och att de andra har stelnat så man kan slipa lite också :) Så har Bazze något att göra :)


Får se vad det blir av kvällen. Blir nog bara MSN sen, om jag inte dör. För de känns det som nu. Så måste avsluta här. Sry..

9 Februari

Första inlägget då


Känns lite meningslöst att skriva här eftersom det känns som att ingen kommer att kolla ändå. Men men. Vissa kan ju aldrig sluta tjata om de.

Klockan är nu 07.55 och jag har varit uppe i ca 2 timmar.

Fick iaf sova 1 timme inatt. Men det brukar räcka för att vara vaken i ett helt dygn till :)

Bazze kommer antagligen hit lite senare och då ska vi meka med bilen så den blir sklar någon gång. Kommit långt på den nu, men ändå massor kvar.



Nu är klockan 14.30


Conne har hjälpt mej att få ordning på bloggen och de vart bra. Nu e jag nöjd o glad :D
Har nyss käkat "frukost" eller va man ska kalla det mitt på dagen :)


Va nere i garaget för en stund sen och spacklade klart vänsersidan på bilen.
Hoppas Bazze kommer sen så jag kan hinna med lite mer idag.



Nej nu ska jag ta en snus och kolla klart på BRAINDEAD. Haha xD

RSS 2.0